+31 (0) 488-483395 info@bbgrondverzet.nl
Welysestraat 21 A 6669 DH Dodewaard

Bestratingsmaterialen door BB Grondverzet

Wilt u uw oprit, terras of tuin laten bestraten? En zoekt u hiervoor de juiste bestratingsmaterialen? Grondverzetbedrijf Bert van den Brink is actief in het leggen van straten, maar verzorgt ook de juiste bestratingsmaterialen. Met terras tegels en sierbestrating draag je een geheel eigen stijl uit. Denk aan stoere betontegels of juist een natuurlijke uitstraling door het leggen van natuurstenen. Voor een ruim assortiment aan bestratingsmaterialen, bent u bij Grondverzetbedrijf Bert van den Brink aan het juiste adres.

Nieuwe en gebruikte bestratingsmaterialen

Bert van den Brink Grondverzet werkt met nieuwe- en gebruikte bestratingsmaterialen. Het voordeel van gebruikte bestrating is uiteraard de goedkope prijs. Wilt u uw gebruikte bestratingsmaterialen aanbieden? Ook dat kan! Bert van den Brink verzorgt zowel de de inkoop als de verkoop van nieuwe en gebruikte bestratingsmaterialen. Denk daarbij onder andere aan terrastegels, sierbestrating of betonproducten.

Ruim assortiment aan materialen voor bestrating

Welke bestratingsmaterialen bieden wij precies aan? Voor kleine tot grote partijen, leveren wij onder andere sierbestrating, beton tegels en natuursteen. Kortom, van betonbanden tot stenen en van tegels tot stelconplaten kunt u bij ons terecht! Natuurlijk leveren wij nog veel meer bestratingsmaterialen en wisselt ons assortiment. Met name het aanbod in de gebruikte bestratingsmaterialen kan variëren. Bent u op zoek naar specifieke bestratingsmaterialen, zoals een een geïmpregneerde of een gecoate betontegel, neem dan contact met ons op.

Deskundig en persoonlijk advies

Bij grondverzetbedrijf Bert van den Brink geven wij professioneel en eerlijk advies. Neem contact met ons op en wij vertellen u meer over de voordelen en eigenschappen van de bestratingsmaterialen. Zo komen we er samen achter welk bestratingsmateriaal het meest geschikt is voor het bestraten van uw oppervlakte. Stuur een e-mail door te mailen naar info@bbgrondverzet.nl of neem contact op door te bellen naar +31 (0)488-483395. Wij helpen u graag verder!