+31 (0) 488-483395 info@bbgrondverzet.nl
Welysestraat 21 A 6669 DH Dodewaard

Bestrating aanleggen door BB Grondverzet

Zowel voor het bestraten van kleine als grote oppervlakten kunt u terecht bij BB Grondverzet. Bert van den Brink is een betrouwbare partner op het gebied van bestrating. Niet alleen kunt u hier terecht voor het (machinaal) aanleggen van straten, maar ook voor de egalisatie van ondergronden en bestratingsmaterialen.

Van egaliseren tot aan de bestrating leggen

Voordat de bestrating aangelegd kan worden, wordt de ondergrond geëgaliseerd en gevlakt. Door stratenmakers ookwel ‘baan maken’ genoemd. Naast precisie egalisatie, het voorbereiden van de ondergrond en het aanleggen van bestrating, biedt Bert van den Brink ook bestratingsmaterialen aan. Kortom, Bert van den Brink begeleidt het gehele bestrating proces. Van het aanschaffen van het straatwerk tot aan het leggen van de straten. Enkele mogelijkheden:

  • Perfecte voorbereiding, straatwerk ziet er fantastisch uit op een goed uitgevlakte ondergrond.
  • Asfalt of beton bestrating leggen met het gewenste profiel en de voorgeschreven dikte
  • Machinaal straten van een grote oppervlakte: snel en met respect voor de ARBO-richtlijnen
  • Bedrijfsvloeren met overal dezelfde dikte, precies volgens de specificaties.

Machinaal straten leggen

Hedendaags is het machinaal leggen van bestrating niet meer weg te denken. Steeds meer bestrating wordt machinaal gelegd. Door de ARBO-richtlijnen is machinaal straten eerder de norm dan een uitzondering. Door de snelheid en efficiëntie, helemaal niet zo gek! Voor grotere terreinen is machinaal bestraten in het algemeen een aantrekkelijke optie. Het machinaal straten kan Bert van den Brink met eigen vakmensen en materiaal voor u uitvoeren, desgewenst als totaalproject aansluitend aan precisie-egalisatie. Na de precisie-egalisatie kan het machinaal straten beginnen op een goed uitgevlakte ondergrond. De straatstenen worden zodanig in het desgewenste verband gelegd. Het machinaal straten bij Bert van den Brink gebeurd met respect voor de ARBO-richtlijnen, waardoor de stratenmakers fysiek zo min mogelijk worden belast.

Beton bestrating aanleggen

Bestrating aanleggen kan in diverse materialen. Zo heeft BB Grondverzet ruime ervaring in het leggen van beton bestrating. Het grote voordeel van beton bestrating is de verkrijgbaarheid in allerlei vormen, maten en kleuren. En uiteraard de lange levensduur! Wilt u extra lang genieten van uw bestrating? Overweeg dan een bestrating van beton.

Wij komen uw bestrating graag leggen!

Heeft u een vraag over beton bestrating, machinaal straten of een andere vraag dat met het leggen van straten te maken heeft? Neem contact op door een mailtje te sturen naar info@bbgrondverzet.nl of te bellen naar +31 (0)488-483395. Bert van den Brink denkt graag met u mee voor een passende oplossing!