+31 (0) 488-483395 info@bbgrondverzet.nl
Welysestraat 21 A 6669 DH Dodewaard

Efficiënte en snelle aannemer nodig?

Naast het onderhoud en de aanleg van groenvoorzieningen, kunt u ook bij BB Grondverzet terecht voor de aanneming van grondwerk, sloopwerk en straatwerk. Dankzij de ruime ervaring en het gebruik van modern materiaal, kan snel en efficiënt worden gewerkt. Bent u op zoek naar een bouw aannemer? Dan bent u bij BB Grondverzet aan het juiste adres. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

BB Grondverzet als aannemer

Bent u op zoek naar een aannemer die u van A tot Z kan helpen bij uw project? Bert van den Brink Grondverzet kijkt vanaf het begin met u mee naar de mogelijkheden. Door de vele jaren ervaring als aannemer weten wij precies wat er nodig is voor uw project. Hierbij verrichten wij sloopwerk, grondwerk en straatwerk (ook machinaal) en kunnen wij tevens stelconplaten leggen. Ook als u geïnteresseerd bent in de aanleg van een vijver, fungeren wij niet alleen als aannemer, maar stellen wij ook de keerwanden.

Hulp bij uw aanneming van begin tot eind

Voorafgaand aan het project kunt u contact met ons opnemen voor een brainstorm. Hierbij brengen wij uw wensen in kaart en geeft de aannemer advies over de aanleg van uw project.  Tevens kunt u bij ons bestratingsmaterialen uitkiezen voor uw project. Uw oude bestrating kunt u zelfs bij ons aanbieden ter overname. Zo kunt u de kosten lager houden.

Neem contact op voor een brainstorm

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen van een aannemer binnen BB Grondverzet? Neem dan gerust contact op voor een brainstorm sessie! Hierbij sluit een aannemer aan en brengen wij uw wensen in kaart. Stuur ons een e-mail via info@bbgrondverzet.nl of bel +31 (0)488-483395. Neem een kijkje tussen onze diensten voor alle mogelijkheden.