+31 (0) 488-483395 info@bbgrondverzet.nl
Welysestraat 21 A 6669 DH Dodewaard

Aanleg en onderhoud van groenvoorzieningen

Naast het transporteren van diverse goederen, kunt u terecht bij BB Grondverzet voor boom-, bos- en landschapsverzorging. Bert van den Brink is gespecialiseerd in de aanleg van sportvelden, manegebodems, bermen en taluds. Daarnaast kunt u ons ook inzetten voor bos- en groenonderhoud. Neem contact met ons op en wij kijken graag met u mee naar de mogelijkheden.

Laat de aanleg van sportvelden aan BB Grondverzet over

Wilt u graag een sportveld aanleggen? Hiervoor kunt u terecht bij BB Grondverzet. Bert van den Brink is gespecialiseerd in het aanleggen van sportvelden, manegebodems, bermen en taluds. Naast de aanleg van het door u gekozen veld, geven wij ook advies op het gebied van onderhoud. Wilt u dit liever niet zelf doen? Dan kunt u gerust uw veld aan ons overlaten. Wij zorgen ervoor dat uw veld er altijd in topconditie bij ligt.

Hulp in onderhoud van uw groenvoorziening

Ook op het gebied van bosonderhoud en groenonderhoud kunt u bij ons terecht.  Staat er een boom in de weg of wilt u uw groenvoorziening gezond houden? Met de inzet van tractoren, shovels en mobiele kranen met sorteerknijper verrichten wij sleepwerk en kunnen wij u hiermee helpen. Hierna versnipperen wij de bomen en kunnen wij de stobben frezen, zodat u geen overlast meer hebt van de boom. Op deze manier kunt u ons inschakelen als uitvoerder groenvoorziening, maar ook voor het onderhoud van uw groenvoorzieningen.

Neem contact op

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op en wij kijken met u mee en geven u het beste advies voor uw groenvoorzieningen en sportvelden. Neem contact op door te mailen naar info@bbgrondverzet.nl of door te bellen naar +31 (0)488-483395. Bekijk de diensten voor alle mogelijkheden.