+31 (0) 488-483395 info@bbgrondverzet.nl
Welysestraat 21 A 6669 DH Dodewaard

Mobiele puinrecycling

Tijdens sloopwerkzaamheden komen verschillende steenachtige materialen vrij. Van mengpuin tot beton- of asfalt puin. BB Recycling is gespecialiseerd in puinrecycling. Door middel van mobiel puinbreken recyclen wij uw puin of asfalt tot op de laatste korrel. Op deze manier wordt van puin en asfalt  een nieuwe grondstof gemaakt!

Duurzaam bijdragen door middel van mobiele recycling

BB Recycling zet zich in voor een circulaire economie door middel van mobiele recycling. Door mobiel te recyclen vervullen wij een belangrijke maatschappelijke taak, namelijk het omzetten van de steenachtige afvalstoffen (die vrijkomen bij demonteren, slopen, renoveren, bouwen en produceren van bouwstoffen) in recyclinggranulaten. Door puin te recyclen in plaats van te storten, wordt in Nederland voorkomen dat jaarlijks 35 miljoen kubieke meter afvalstoffen worden gestort. Dit is een volume dat overeenkomt met 10.000 olympische zwembaden. Als dan ook nog eens zo veel mogelijk op het sloop- of wegenbouwproject wordt gerecycled, is de winst nog groter. Dan worden de afvalstoffen omgezet in recyclinggranulaten die voor een groot deel worden toegepast in de nieuwe ontwikkelingen ter plaatse. Het granulaat dat wordt afgeleverd door middel van Puinrecycling is geproduceerd conform de beoordelingsrichtlijnen BRL 2506-1 en BRL 2506-2.

Mobiele recycling van puin bij u op locatie?

Wilt u op een duurzame manier bijdragen door middel van puinrecycling? Ook op locatie verzorgen wij puinrecycling! Heeft u hulp nodig met mobiele Puinrecycling? Neem contact op door een mailtje te sturen naar info@bbgrondverzet.nl of te bellen naar +31 (0)488-483395. BB recycling denkt graag met u mee voor een passende oplossing! Ook verlenen wij als grondverzetbedrijf naast mobiel recyclen diverse andere diensten, zoals transport en egalisering. Bekijk de diensten voor alle mogelijkheden.

   

1915-21-b-3                                     1915-21-bbk-3

K-0216255-1