+31 (0) 488-483395 info@bbgrondverzet.nl
Welysestraat 21 A 6669 DH Dodewaard

Mobiel puinbreken-projecten van BB Grondverzet

Bert van den Brink Grondverzet heeft door de jaren heen mobiele puinbrekers in mogen zetten voor verschillende projecten waarbij puinbreken in Nederland nodig was. Hierbij hebben wij een maatschappelijke functie gespeeld in de circulaire economie. Bij deze projecten zijn wij met onze mobiele breekinstallaties op locatie geweest om daar het puin op te ruimen. Door middel van puinrecycling kunnen wij materialen een tweede leven geven. 

Wat is puinbreken

Bij veel projecten dient er vaak een oud gebouw of bijvoorbeeld stukken asfalt afgebroken te worden. Dit heet puinbreken. Hier zijn wij bij Bert van den Brink in gespecialiseerd. Al dit puin dient namelijk afgevoerd te worden en het liefst ook gerecycled. Door onze mobiele breekinstallatie kunnen wij komen puinbreken op locatie. Hierdoor hoeft niet al het puin eerst vervoerd te worden alvorens het kan worden afgebroken. De mobiele breekinstallatie zorgt ervoor dat we kunnen puinbreken op verschillende locaties in Nederland. Nadat al het puin is afgebroken, kan het worden vervoerd in vrachtwagens en hierna zetten wij het puin om tot nieuwe grondstoffen. 

Duurzaam en mobiel puinbreken

Het grote voordeel van mobiel breken is natuurlijk dat de grote brokken puin gelijk afgebroken kunnen worden en omgezet kunnen worden naar nieuwe grondstoffen. Op deze manier halen we een grote schakel in het proces van mobiel puinbreken in Nederland er tussenuit. Hierdoor wordt het proces automatisch duurzamer. Op deze pagina kunt u zien hoe dit proces eruit ziet en ziet u de mobiele breekinstallatie aan de slag. Neem contact op voor meer informatie over puinbreken in Nederland