+31 (0) 488-483395 info@bbgrondverzet.nl
Welysestraat 21 A 6669 DH Dodewaard

Tot 3 mm nauwkeurig
Snel kunnen werken dankzij een perfect vlakke ondergrond en minimaal gebruik van verhardingsmateriaal. Dat laat zich gemakkelijk naar winst vertalen. Van den Brink Grondverzet zorgt ervoor dat u die winst ook daadwerkelijk kunt pakken. Hoe? Door de ondergrond extreem vlak af te werken. Top op 3mm nauwkeurig. Op een ondergrond die over de hele oppervlakte strak egaal is, kan de verharding laag van beton of asfalt op exact de voorgeschreven dikte worden aangebracht. Wat een aanzienlijke besparing kan opleveren. Ook straatwerk wordt goedkoper omdat u in dezelfde tijd meer vierkante meters kunt afwerken.

shovels met Lasergestuurde levelborden
Een afwerklaag van asfalt of beton is kostbaar vanwege de gespecialiseerde arbeid en het relatief dure materiaal. Een slecht geƫgaliseerde ondergrond zal in de praktijk sterk kostenverhogend werken. Oneffenheid moet immers worden gecompenseerd met meer materiaal of extra werk. Ook hier geldt: voorkomen is beter dan genezen. Bert van den Brink Grondverzet werkt met shovels voorzien van lasergestuurde hoogte-instelling. Met vakmanschap en hightech materiaal leggen wij met de grootste precisie een goede basis voor kwaliteit en kostenbesparing in het na traject.

Egaliseren van ballast
Met de lasergestuurde machines kunnen wij bijv. ook het grindbed van een spoortraject exact 2 cm onder peil afwerken. Deze hoge nauwkeurigheid levert een substantiƫle tijdwinst op bij het onderstoppen van bielzen tot op het juiste peil en het afmonteren van de rails. De extra investering in de vlakheid van het grindbed verdient u ruimschoots terug door een hoge productie in de afwerkfase.

Kwaliteit en snelheid
Tijd is een kostbaar goed. Bert van den Brink speelt daarop in door snel, flexibel en dus kostenbesparend te werken. Bovendien beschikken wij over een eigen dieplader om het materieel snel ter plaatse te krijgen.

Overtuig u zelf van de voordelen van lasergestuurde egalisering:

  • Egaliseren en profileren van fabrieksterreinen, wegen en bedrijfsvloeren tot op 3 mm nauwkeurig.
  • Uiterst vlak egaliseren van ballast op een spoorbed
  • Bespaart gespecialiseerde arbeid en materiaal in de afwerkfase
  • Eigen dieplader garandeert snelle inzetbaarheid van materiaal
  • Tijdwinst door hogere productie tijdens egaliseren en afwerken