+31 (0) 488-483395 info@bbgrondverzet.nl
Welysestraat 21 A 6669 DH Dodewaard

Uw grond egaliseren tot 3 mm nauwkeurig

Als u uw grond wilt egaliseren, wilt u snel kunnen werken. Dit kan gerealiseerd worden door minimaal gebruik van verhardingsmateriaal en een perfect vlakke ondergrond. Bert van den Brink Grondverzet helpt u bij het egaliseren van uw grond! Door de ondergrond op 3 mm nauwkeurig vlak af te werken, kunt u uw ondergrond perfect egaliseren. Dit doen wij door uw grond te egaliseren met een machine. Hierna kan de verhardingslaag van beton of asfalt op exact de voorgeschreven dikte worden aangebracht, wat een aanzienlijke besparing op kan leveren. 

Kosten besparen door het egaliseren van uw grond

Een afwerklaag van asfalt of beton is kostbaar vanwege de gespecialiseerde arbeid en het relatief dure materiaal. Door uw ondergrond slecht te egaliseren, komt u voor hoge kosten te staan in het natraject. Oneffenheid moet immers worden gecompenseerd met meer materiaal of extra werk. Door uw grond te egaliseren voorkomt u onnodig hoge kosten. Bert van den Brink Grondverzet werkt met shovels voorzien van lasergestuurde hoogte-instelling. Met vakmanschap en high tech materiaal kunnen wij met grote precisie uw ondergrond egaliseren en hierdoor kosten in het natraject besparen.

Lasergestuurd uw grond egaliseren

Met de lasergestuurde machines kunnen wij bijv. ook het grindbed van een spoortraject exact 2 cm onder peil afwerken. Deze hoge nauwkeurigheid levert een substantiële tijdwinst op bij het onderstoppen van bielzen tot op het juiste peil en het afmonteren van de rails. De extra investering in het egaliseren van uw grond en het grindbed, verdient u ruimschoots terug door een hoge productie in de afwerkfase. Ook kunnen wij uw ondergrond egaliseren met behulp van lasergestuurde machines.

Kwalitatief en snel uw ondergrond egaliseren? Neem contact op

Tijd is een kostbaar goed. Bert van den Brink speelt daarop in door snel, flexibel en dus kostenbesparend te werken. Bovendien beschikken wij over een eigen dieplader om het materieel snel ter plaatse te krijgen. Wij kijken graag met u mee naar de mogelijkheden wanneer u uw ondergrond wilt laten egaliseren. Neem contact met ons op voor het egaliseren van uw ondegrond.

Overtuig u zelf van de voordelen van lasergestuurde egalisering:

  • Egaliseren en profileren van fabrieksterreinen, wegen en bedrijfsvloeren tot op 3 mm nauwkeurig.
  • Uiterst vlak egaliseren van ballast op een spoorbed
  • Bespaart gespecialiseerde arbeid en materiaal in de afwerkfase
  • Eigen dieplader garandeert snelle inzetbaarheid van materiaal
  • Tijdwinst door hogere productie tijdens egaliseren van uw grond en bij het afwerken