+31 (0) 488-483395 info@bbgrondverzet.nl
Welysestraat 21 A 6669 DH Dodewaard

Verhuur grondverzetmachines

Bij Bert van den Brink Grondverzet kunt u ook terecht voor de huur van grondverzetmachines met bediening. Wij hebben verschillende machines in ons assortiment, die kunnen worden voorzien van diverse aanbouw hulpstukken. Hierbij kunt u denken aan:

  • Shovels
  • Zuignappen
  • Egalisatieapparatuur en GPS systeem
  • Grondzeven
  • Kranen
  • Kantelbak, puinriek, tandenbak en stenenklem
  • Volvo truck met dieplader

Breed assortiment voor verhuur grondverzetmachines

Bert van den Brink Grondverzet is in 1997 begonnen met de verhuur van een grondverzetmachine: de shovel. Hierbij kwam Bert mee met de shovel en verrichtte hij voor u het werk. Inmiddels is BB Grondverzet uitgegroeid tot een goed lopend bedrijf met meerdere grondverzetmachines in de verhuur. Het grondig en kwalitatief goed aanpakken van uw tuin, is namelijk een grote klus. Wij kunnen u hierbij niet alleen helpen met de planning, maar ook bij de huur van grondverzetmachines. Door onze jarenlange ervaring, weten wij wat realistisch is en welke mogelijkheden u hebt. Daarbij adviseren wij hoe u uw project het beste kunt aanpakken en welke machines u hierbij zoal nodig hebt. Hierbij hebt u bij ons keuze uit een breed assortiment voor de huur van deze grondverzetmachines

Neemt contact op voor de huur van grondverzetmachines

Als u geïnteresseerd bent in het huren van een grondverzetmachine, dan kijken wij graag met u mee naar de mogelijkheden. Door de meerdere jaren ervaring met de verhuur van grondverzetmachines en vele projecten die we al hebben uitgevoerd, kunnen wij goed inschatten wat u allemaal nodig hebt voor uw tuin of ander project. Voor de huur van een grondverzetmachine zit u dus goed bij Bert van den Brink Grondverzet! Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies. Hebt u een iets groter project waarbij u niet alleen grondmachines, maar ook een aannemer nodig hebt? Neem dan gerust een kijkje op onze pagina over aanneming.