+31 (0) 488-483395 info@bbgrondverzet.nl
Welysestraat 21 A 6669 DH Dodewaard

Bouw transport door BB Grondverzet

Diverse goederen, van machines tot bouwmaterialen, dienen vervoerd te worden. Als bedrijf dat ook actief is in bouw en machine transport zijn wij ons daarvan bewust. Grondverzetbedrijf Bert van den Brink beschikt over een modern wagenpark en vakbekwame chauffeurs. Uiteraard beschikken onze machine transport chauffeurs allemaal over een transportvergunning. Op deze manier verzekeren wij u van een snel en veilig transport van uw bouwmaterialen.

Machinetransport

Heb je machines die je wilt vervoeren van locatie A naar B? Bij machine transport is het belangrijk dat nauwkeurigheid en veiligheid voorop staan. Dankzij onze jarenlange ervaring in machine transport weten wij een machine in perfecte staat te vervoeren. Voor het transporteren van machines hebben wij diverse hulpmiddelen tot onze beschikking. Met onze heftrucks verplaatsen wij de machine eenvoudig in de vrachtwagen om deze vervolgens naar de gekozen locatie neer te transporteren. Dát is de service van Bert van den Brink Grondverzet.

Transport van diverse bouwmaterialen

Naast machine transport kunt u ons inschakelen voor het transport van diverse bouwmaterialen. Doordat het transporteren van bouwmaterialen vaak gaat over het verplaatsen van zware producten, is het belangrijk om dit over te laten aan specialisten. Bert van den Brink heeft ervaring met de transport van diverse bouwmaterialen in allerlei afwijkende vormen. Van plafondpanelen tot staalconstructies.

Wij verzorgen graag uw bouwtransport

Heeft u hulp nodig met het transporteren van machines, kantoorunits, toiletunits, hoogwerkers, staalconstructies of andere vormen van breed, lang en zwaar transport? U kunt ons inschakelen voor het verzorgen van semi-dieplader bouw transport. Ook voor het vervoer van losgestorte materialen met een kiptrailer of walking floor kunt u bij ons terecht. Neem contact op door een mailtje te sturen naar info@bbgrondverzet.nl of te bellen naar +31 (0)488-483395. Bert van den Brink denkt graag met u mee voor een passende oplossing! Daarnaast zijn wij onder andere gespecialiseerd in mobiele recycling, groenverzorging en (machinaal) straatwerk. Bekijk de diensten voor alle mogelijkheden.