+31 (0) 488-483395 info@bbgrondverzet.nl
Welysestraat 21 A 6669 DH Dodewaard

Bestratingsprojecten van BB Grondverzet

Bert van den Brink Grondverzet heeft door de jaren heen verschillende bestratingsprojecten uitgevoerd. Zo hebben we grotere projecten uitgevoerd voor bedrijven, zoals bestrating voor de oprit van het bedrijf, maar ook kleinere projecten voor particulieren. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij goed met u meekijken naar uw project en brengen wij een passend advies uit. De bestrating van uw tuin of andere gronden kunt u daardoor met een gerust hart aan BB Grondverzet overlaten. 

Verschillende soorten bestratingen 

De bestrating van een oprit of tuin kan op verschillende manieren gebeuren en is afhankelijk van het ontwerp. Het maakt niet uit hoe klein of groot uw oprit is, voor iedere grootte kunnen wij een passende bestrating leggen. Voor de bestrating van uw oprit kunt u onder andere kiezen uit stenen, tegels of beton. Hebt u een grotere oprit en wilt u hier bijvoorbeeld voertuigen op laten parkeren? Dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor beton bestrating. Voor de bestrating van uw voortuin of oprit kiest u misschien liever  voor sierbestrating, zoals cirkel bestrating. Cirkel bestrating zijn tegels gelegd in de vorm van een cirkel en wordt vaak gebruikt bij de bestrating van een terras of tuin.

Voor iedere soort bestrating zijn verschillende materialen mogelijk. Deze zijn altijd in afstemming met uw wensen. U kunt ervoor kiezen om volledig nieuwe materialen te gebruiken, of om gebruikte materialen te gebruiken. De duurzame optie van gebruikte materialen is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Als u nog oude bestratingsmaterialen hebt liggen, kunnen deze misschien hergebruikt of door ons meegenomen worden. 

Advies voor het leggen van uw bestrating 

Het leggen van bestrating met stenen of tegels is een precies werk. Ook het leggen van cirkel bestrating vergt ervaring. U wilt er namelijk voor zorgen dat alle tegels goed in elkaar passen, ze niet gaan verzakken en u alle tegels zo optimaal mogelijk gebruikt. Bij Bert van den Brink hebben wij al veel bestratingsprojecten gedaan en weten we precies wat er gedaan moet worden voor het beste resultaat. Daarom komen wij graag langs om uw project te bekijken en een passend advies te geven. Als u de bestrating inclusief het leggen graag aan ons overlaat, brengen wij ook eerst een offerte uit. Neem vrijblijvend contact op door te bellen naar +31 (0)488-483395 of door te mailen naar info@bbgrondverzet.nl.