+31 (0) 488-483395 info@bbgrondverzet.nl
Welysestraat 21 A 6669 DH Dodewaard

Transport

Heeft u transport van machines nodig bij de uitvoering van een project? Dat is zo geregeld! Grondverzetbedrijf Bert van den Brink beschikt namelijk over verschillende soorten machines voor transport, zoals de transport dieplader en kiptrailer. Wij zijn een betrouwbare en gespecialiseerde partij die jarenlange ervaring heeft als het gaat om de transport van machines. Onze vakmensen gaan gegarandeerd enthousiast aan de slag om het gehele proces op de juiste manier te laten verlopen.

Transport van machines

Grondverzetbedrijf Bert van den Brink heeft verschillende opties voor de transport van uw machines. Zo voeren wij dieplader transport en walking floor transport uit. Ook zijn wij in het bezit van kiptrailers. Grondverzetbedrijf Bert van den Brink is de juiste partij voor de transport van machines door onze jarenlange ervaring. Hierdoor kunnen wij uw machine op de juiste wijze vervoeren. Daarnaast staan nauwkeurigheid en veiligheid bij ons voorop. Zo wordt uw machine veilig van locatie A naar B verplaatst. Naast de transport van machines leveren wij ook andere diensten, zoals mobiele recycling en (machinaal) straatwerk

Contact met BB Grondverzet

Heeft u nog vragen over de transport van uw machines? Of bent u benieuwd naar andere mogelijkheden die Grondverzetbedrijf Bert van den Brink biedt? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op via +31 (0) 488-483395 of stuur een e-mail naar info@bbgrondverzet.nl. Wij staan voor u klaar!